Serenay Sarıkaya'dan Çağatay Ulusoy Açıklaması

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz akşam objektiflere takıldı. Sarıkaya, Kerem Bürsin'le ayrıldıktan kısa bir süre sonra eski aşkı Çağatay Ulusoy'la barıştıkları yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

17.05.2019-12:33 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-12:29)

Kerem Bürsin'le olan ilişkisini noktalayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı ünlü bir iş adamı ile aşk dedikodularına karışmıştı. Alice Müzikali ile sahnelerde yerini alan ünlü oyuncu o iddiaları yalanlarken adı Çağatay Ulusoy ile aşk dedikodularına karıştı.

Serenay Sarıkaya'nın Kerem Bürsin'le ayrılmasından sonra Çağatay Ulusoy'un da Duygu Sarışın'dan ayrılması kafaları karıştırdı. Geçtiğimiz gün Çağatay Ulusoy'un eski aşkı Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını beğenmesi ise iddiaları güçlendirmişti.

SERENAY SARIKAYA'DAN İDDİALARA CEVAP

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy'la aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirdi. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, muhabirlerden gelen 'Çağatay Ulusoy'la tekrar barıştığınız ve görüştüğünüz söyleniyor' sorusuna yanıt verdi.

'PHOTOSHOP OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR'

Güzel oyuncu, 'Yok öyle bir şey onlar tamamen magazinin uydurmaları. Daha önce de buna benzer çok haberler çıkmıştı Photoshop olduğunu söylüyorlar benim bilgim dahilinde değil zaten' diyerek konuyu kapattı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal