Serenay Sarıkaya Öyle Bir Poz Verdi ki!

Ekranların sevilen oyuncusu Serenay Sarıkaya, son zamanların moda akımı olan deniz yatağı üzerinde poz verdi.

19.06.2017-13:22 - (Son Güncelleme: 19.06.2017-15:47) Serenay Sarıkaya Öyle Bir Poz Verdi ki!

Puhu TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran ancak 12. bölümüyle sezon finaline giren 'Fi' dizisinin sezon finali yapmasıyla tatile başlayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son zamanların moda akımı haline gelen flamingo deniz yatağı üzerinde poz verdi. Geride bıraktığımız yaz ünlüler camiasının flamingo şeklindeki deniz yatağıyla poz vermesine özenen başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün soluğu havuzda aldı.

Reyting rekorları kıran 'Fi' dizisinde 'Duru' karakterine hayat veren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son zamanların moda akımı haline gelen pembe flamingo deniz yatağı üzerinde uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Kerem Bürsin'in kamerasına poz verdi. Bu anları sosyal medya hesabı instagram'dan paylaşan sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya, "Bizim de geç de olsa flamingolu bir fotoğrafımız olmasın mı?" notunu yayımladı.



SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Ekranların sevilen oyuncusu Serenay Sarıkaya, 1991 yılında Antalya'da dünyaya geldi. 2010 yılında 'Türkiye Güzellik Kraliçesi' seçilen Sarıkaya, birçok dizide boy gösterdi. Ardından birçok dizi, sinema ve reklam projelerinde de yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun süredir Kerem Bursin ile birliktedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal