Serenay Sarıkaya Davasında Haklı Bulundu

Serenay Sarıkaya 15 yaşındayken imzaladığı sözleşme yüzünden davalık olmuştu. Mahkeme bilirkişi raporuna başvurdu. Raporda genç oyuncu haklı bulundu.

30.04.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-11:40) Serenay Sarıkaya Davasında Haklı Bulundu

Serenay Sarıkaya 15 yaşındayken imzaladığı sözleşme yüzünden davalık olmuştu. Mahkeme bilirkişi raporuna başvurdu. Raporda genç oyuncu haklı bulundu.

Serenay Sarıkaya'nın 15 yaşındayken çalıştığı Antalya'da bulunan mankenlik Ajansı genç oyuncuya hizmet bedeli ödemediği gerekçesiyle 3 bin 500 TL'lik dava açtı.

2015 yılında açılan davada Serenay Sarıkaya ile 11 yıl önce bir sözleşme imzalayan ajans sahibi Esra Keskinkol, Serenay Sarıkaya'nın bu süre içerisinde tanınırlığı arttığını dile getirdi.

Ancak Serenay Sarıkaya, Türkiye'de tanınan bir manken ve oyuncu olmasında ciddi emek ve katkı sağlayan Esline Ajans'ın izni olmadan dizi ve reklamlarda oynadığı iddia edildi.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi dava ile ilgili bilirkişi raporu istedi.

Raporda şu ifadelere yer verildi; ''Serenay 15 yaşında kız çocuğuyken bir şey bilmeden ticari hayatın içine sokulmuştur. Mankenlik eğitiminden geçtiğine dair belge yoktur. Ajans 2008'den beri Serenay için iş bağlantısı kurmamış, sözleşme de yapmamıştır.''

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal