Zor Günler Geçiren Seren Serengil'e Hande Yener'den Sürpriz! Ünlü Şarkıcının Vefası Takdir Topladı

Ünlü sunucu Seren Serengil geçtiğimiz günlerde çok riskli bir ameliyata girmişti. Ameliyattan sağ salim çıkan sunucuya, Hande Yener’den destek geldi.

04.11.2020-15:48 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-18:05)

Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra birçok sağlık problemleriyle karşı karşıya kalan Seren Serengil, eğer ameliyat olamazsa öleceğini söylemişti. Basın mensuplarına sağlık durumu hakkında verdiği açıklamalar ile herkesin yüreğini acıtan ifadeler kullanan Serengil daha fazla dayanamayarak ameliyat masasına yattı. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu olan Serengil, ameliyattan önce çıktığı son yayınla sevdiklerinden dua istemişti. Ölümle burun buruna gelen ünlü sunucu, girdiği bu ameliyattan da sağ salim çıktı. Güzel sunucunun ameliyat sonrası ilk fotoğraflarını da sevgilisi sosyal medya hesabından paylaştı. Büyük vefa örneğini ise zor günler geçiren sunucuya Hande Yener gösterdi.

HANDE YENER’DEN SERENGİL’E DESTEK

Geçirdiği zor günleri ameliyat olarak atlatmaya çalışan Seren Serengil, bir kez daha bıçak altına yattı. Başarılı sunucu yaptığı açıklamalarda birçok organının iflas etmek üzere olduğunu ve serum almadan bir gün dahi ayakta duramadığını söylemişti. Ünlü sunucunun bu yürek burkan açıklamalarından sonra ise, çok riskli olduğu söylenilen ameliyata girmesi sevenlerini korkutmuştu. Ameliyat masasından sağ salim uyunan güzel sunucunun en büyük destekçisi sevgilisinin yanı sıra, Hande Yener’den de geldi. Serengil kendisini hastanede ziyarete gelen arkadaşını sosyal medya hesabından paylaşarak şu sözleri yazdı; ‘’Böyle günlerde ne kadar önemli dostlarının varlığını hissetmek. Handecim de o dostlardan biri işte’’ diyerek duygu yüklü hislerini paylaştı. Seren Serengil’e ve onu destekleyen Hande Yener’e binlerce yorum ve mesaj yağdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal