Seren Serengil Yaşar İpek'in Ailesinin Nişana Neden Katılmadığını Anlattı

Haftasonu Şarkıcı Yaşar İpek'le nişanlanan Seren Serengil, törene katılmayan görümcesine "Beni hapse atan kadınla gülücükler atıyor" sözleriyle yüklendi.

30.04.2018-14:34 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-14:27) Seren Serengil Yaşar İpek'in Ailesinin Nişana Neden Katılmadığını Anlattı

Haftasonu Şarkıcı Yaşar İpek'le nişanlanan Seren Serengil, törene katılmayan görümcesine "Beni hapse atan kadınla gülücükler atıyor" sözleriyle yüklendi.

Seren Serengil ve Yaşar İpek'in nişan törenine İpek'in annesi ve kız kardeşinin katılmaması magazin gündeminde geniş yer aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Serengil, İpek'in ailesini neden davet etmediğini anlattı.

''ÖLMÜŞ BABAM İÇİN İFTİRA ATTILAR''

Seren Serengil yaptığı açıklama: "Annem ve ölmüş babam için iftiralar atan bir magazin sayfasının Yaşar'ın kız kardeşinin olduğunu öğrendim. Yine aynı kişi benim mahkemelik olduğum süreçte karşı tarafta yer aldı. Ölmüş babam için çok ağır şeyler yazdılar. Çok üzülmeme rağmen Yaşar için affettim, elimden geldiğince yakın davrandım. dedi.

''AİLE OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK KIRILDIM''

Ünlü sunucu ''Sonra Yaşar ile küçük bir ayrılık yaşadım o aralar aynı haberler çıkmaya devam etti. Beni hapse atan kadınla birbirlerine yorumlar yapıp, gülücükler atıyor hala. Yaşar'ın da ağırına giden durum nasıl bunları yapabildiği!.. Artık aile olduğumuz için çok kırıldım'' dedi.

"AYRILDIĞIMIZDA NÖTR KALDI"

Serengil; ''Biz Yaşar ile ayrıldığımızda annem bana kızdı yapma aklını başına devşir dedi ama Fatoş Abla'dan böyle bir söylem duymadım. Nört kaldı ve bu benim zoruma gitti'' şeklinde konuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal