Seren Serengil Hapis Yatacak!

Seren Serengil'in programında ve sosyal medya hesabı Instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü belirten Gülben Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

27.01.2018-11:08 - (Son Güncelleme: 27.01.2018-11:05) Seren Serengil Hapis Yatacak!

Gülben Ergen, birkaç ay önce "Duymayan Kalmasın" programında gerçekleştirdiği yayınlardan dolayı Seren Serengil’e tedbir kararı aldırdı. Mahkemenin tedbir kararına karşılık Seren Serengil'in programında ve sosyal medya hesabı Instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü belirten Gülben Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

Gülben Ergen, "Duymayan Kalmasın" isimli programda aleyhinde yayınlar yapmaya devam eden Seren Serengil ile ilgili tedbir istemiyle mahkemeye gitti.

İstanbul 10.Aile Mahkemesi’nin 16 Ekim 2017 tarihli kararıyla Seren Serengil’e, programında ve diğer sosyal medya hesaplarında aleyhinde yayın ve paylaşımlar yapmaması amacıyla ihtiyati tedbir kararı verildi. Seren Serengil mahkemenin bu kararına bir üst mahkeme olan İstanbul 11.Aile Mahkemesi’nde itiraz etti. Seren Serengil’in itirazı reddedildi.

İstanbul 11.Aile Mahkemesi, İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nin zorlama hapsi talebinin reddine yönelik kararını kaldırılarak 6284 sayılı yasa kapsamında tedbir kararına muhalefet eden davalı Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine ve tecziyesine karar verdi. Mahkeme kesin olduğundan 3 günlük zorlama hapsi kararının infazı için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmesine karar verdi. Mahkemenin bu kesin kararıyla Seren Serengil 3 gün hapis yatacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal