Seren Serengil, Esra Balamir ve Murat Övüç'ü Sonunda Hapse Attıracak

Seren Serengil'in Esra Balamir ve Murat Övüç hakkında açtığı dava sonuçlandı. Seren Serengil'in açtığı davada iki isim mahkeme kararına uymazlar ise 10 güne kadar hapis cezasına çarptırılacaklar.

03.05.2018-15:49 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-15:44) Seren Serengil, Esra Balamir ve Murat Övüç'ü Sonunda Hapse Attıracak

Geçtiğimiz günlerde Yaşar İpek’le nişanlanan Seren Serengil, bir televizyon programında kendisi hakkında konuşan manken Esra Balamir ve Murat Övüç hakkında 6 ay süreyle koruma kararı aldırdı.

Esra Balamir ve Murat Övüç’ün, koruma kararına uymazsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis yatacağı ortaya çıktı.

Seren Serengil, daha önce ünlü sanatçı Gülben Ergen’e aldırdığı tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis yatmıştı.

Seren Serengil’in avukatı Ersoy Akdemir bir magazin programında kendisi hakkında konuşarak tehdit ettikleri, şiddet ve korkuya yönelik söz ve davranışlarda bulundukları iddiasıyla Esra Balamir ve Murat Övüç ile ilgili haklarında tedbir kararı verilmesini talep etti.

Anadolu 11’inci Aile Mahkemesi, talebi değerlendirerek, 6248 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi’ne dair kanun uyarınca şiddet mağduru Seren Serengil’in korunmasına karar verdi.

Mahkeme Murat Övüç ve Esra Balamir hakkında ise 6 ay süreyle uzaklaştırma kararı çıkardı.

Mahkeme kararında Esra Balamir ve Murat Övüç’ün şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ya da küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, mağdurun bulunduğu konut, okul ya da yerine yaklaşmamasına, iletişim araçları veya sair surette rahatsız etmemesine hükmetti.

Esra Balamir ve Murat Övüç, mahkemenin uzaklaştırma kararına uymaz ise 10 güne kadar hapis cezası alacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal