Seren Serengil Canlı Yayında Şiddet Gördüğünü Açıkladı

Boşanma haberleriyle gündeme gelen Seren Serengil, Instagram'da canlı yayın açtı. Yayın sırasında Yaşar İpek'ten şiddet gördüğünü belirten Serengil, şaşkınlık yarattı.

31.08.2019-09:52 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-10:02)

Yaşar İpek ile boşanmak üzere olan Seren Serengil, Instagram hesabında yaptığı canlı yayın ile gündem oldu. Serengil, yayın sırasında eşi İpek'ten şiddet gördüğünü açıkladı.

Seren Serengil ile Yaşar İpek birbirlerine boşanma davası açarak gündem olmuştu. Serengil, eşi İpek için tedbir kararı aldırmıştı. Ünlü çift, şimdi ise şiddet iddialarıyla çok konuşuldu. Geçtiğimiz akşam Instagram hesabından canlı yayın yapan Serengil, yayın esnasında eşi Yaşar İpek'ten şiddet gördüğünü açıkladı.

'BEN AFFETMİYORUM'

Yayın sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Serengil, elinde görüntüler olduğunu belirtti. Serengil, 'Sizin bilmediğiniz görüntüler var. Evimde kamera sistemi var, evimde çalışanlar köpeklerime nasıl davranıyor diye koymuştu. O kayıtlarda her şey var" dedi. Yaşar İpek'i affetmeyeceğini belirten Serengil, şunları söyledi: "Alah seni affetsin, ben affetmiyorum. O aileyi de affetmiyorum"

'SENİ DÖVERİM SEREN'

Seren Serengil'in, canlı yayının ardından paylaştığı videoda ise İpek'in hamile eşine söylediği sözler olay yarattı. Eşyalarını almaya geldiğini belirten İpek, Serengil'e şunları söyledi: Annemi çağırırım senin ağzını yardırırım. Eşyalarımı almaya geldim ben , döverim seni.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal