Seren Serengil: 34 Beden Bile Büyük Geliyor

Geçirdiği gastrik bypass ameliyatı sebebiyle hızla kilo kaybeden Seren Serengil, verdiği bir röportajda sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 49 yaşındaki Seren Serengil, ‘13 ayrı ilaç, haftada 3 kere serum, bir de bacağımdan iğne oluyorum’ dedi.

12.01.2021-15:33 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-15:32) Seren Serengil: 34 Beden Bile Büyük Geliyor

46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, Hürriyet gazetesinden Tülay Demir'e sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Seren Serengil, ‘İlk kez altı yıl önce mide ameliyatı geçirdim. Gayet rahat ve sağlıklı şekilde kilo vermiştim. Çocuk yapmak istedim. Bunun için bir seneye yakın hormon aldım. Hormon tedavisi yüzünden verdiğim kiloların 15'i geri geldi. Maalesef ani stres sonucu düşük yaptım. Evden dışarı çıkmadım. Sabahtan akşama kadar çikolata yiyor, kola içiyordum. İkinci operasyon fikri de düşükten sonra gelişti. Bir an önce kilo vermek, işime konsantre olmak için bu kararı aldım’ ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu, alkol ve sigara kullanmadığını belirterek ‘Ama benim de bir kötü huyum var, su içememek. Sekiz yaşındayken musluktan gelen paslı suyu gördüm, o gün bugündür su içmiyorum, iğreniyorum. Tabii su içmemek de kolay kilo alma sebebi. Bu sürecin sonunda gastrik bypass oldum. Bu son ameliyat çok yordu beni. Çok fazla kilo kaybettim, etmeye de devam ediyorum. TV yıldızıyım ve bedenimi, fiziğimi iyi, formda tutmak zorundayım. TV olduğunuz kilonun üstüne en az beş kilo koyuyor. Dolayısıyla 52 kilo olmam gerekiyordu. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı, 46 kiloya kadar düştüm. Her yemekten sonra başım dönüyor, midem bulanıyor, kusuyordum. Yürürken düşüyorum, kaburgam en ufacık bir harekette çatlayabiliyor. Kemiklerde su kalmamış. Haddinden fazla zayıfladım’ dedi.

Ünlü sunucu, ‘Baştan beri yemeklerden sonra fenalaşma vardı. Geçecek sandım. Kilo veriyordum ama normal seyirdeydi. Fakat son iki ayda hızla zayıflamaya başladım. Şu an 34 beden bile büyük geliyor. En son çocuk reyonundan pantolon aldım! Bir şeylerin ters gittiğini düşmeye başlayınca anladım. Yürürken bir anda düşüyordum. Solunum problemi de başladı. Bunun üzerine beni hastaneye götürdüler. 13 ayrı ilaç, haftada 3 kere serum, bir de bacağımdan iğne oluyorum’ ifadelerini kullandı.

‘51 KİLOYA ÇIKSAM İYİ OLUR’

Serengil, ‘Şu an kaç kilosun, kaç kiloya çıkman gerekiyor?’ sorusunu ise şöyle cevapladı: ‘Haftada üç gün hastanedeyim. Şu an daha iyiyim ama kilo aynı hâlâ, 46. 51’e çıksam iyi olur’

Ünlü sunucu, ‘Tedavi etkiyi göstermezse ne olacak? Yeniden operasyon zorunluluğu gibi bir risk var mı?’ sorusuna ‘Var ve zor bir ameliyat bu. Bir terslik olması durumunda aylarca yoğun bakımda kalabiliyormuşsun. Ben köpeklerimden o kadar ayrı kalamam, inşallah o operasyonu geçirmek zorunda kalmam’ şeklinde karşılık verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal