Serel Yereli'den Fotoğrafını Eleştirenlere Olay Yanıt

Ünlü oyuncu Serel Yereli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündemden düşmüyor. Genç oyuncu geçtiğimiz günlerde çıplak bir fotoğrafını paylaşmış ve takipçileri tarafından eleştirilmişti. Serel Yereli kendisine yöneltilen eleştirilere sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından cevap verdi.

20.07.2018-14:08 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-13:36) Serel Yereli'den Fotoğrafını Eleştirenlere Olay Yanıt

Serel Yereli adını ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan Bodrum Masalı adlı dizide Alara rölü ile adını duyurmuştu. Dizinin final yapmasının ardından yurt dışına yerleşen Yereli, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarına devam ediyor. Güzel oyuncu paylaşımları ile magazin gündeminde sık sık adından söz ettiriyor.

Serel Yereli son olarak geçtiğimiz gün kapı arkasında çekildiği çıplak bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncunun bu fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Takipçilerine cevap niteliğinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yereli, 'Bir şeyleri inadına yapmayı çok seviyorum' dedi.

İşte Serel Yereli'nin o paylaşımı;



Fotoğrafın altına, 'Diken üstünde, rahatsız bir şekilde yaşamak için fazla güzel olan ülkemde, her zaman insanların toplum içerisinde RAHAT olduğunu görmek istedim... Ben de toplum içinde rahat olmak istedim... Ama bu rahatliği haketmek icin pozlarımı, görsel zevkimi, giydiklerimi değiştiremem ve kimse de değistirmemeli!!!! Bilmiyorum, çarşaflı olmanın bu kadar nefret uyandırdığı linç yediği bir ülkede doğmuş olsam eminim çarşafı çok seviyor ve sürekli çarşaflı fotoğraflar paylaşıyor olurdum :)))) Bunu ilgi çekmek için yapmıyorum. Sadece çoktan çekmiş olduğum ilgiyi, asi davranışlarıma yönlendiriyorum :)))) Bişeyleri inadına yapmayı gerçekten çoookkkk seviyorum' notunu düştü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal