Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan'ın Sosyal Medya Kazancı Dudak Uçuklattı

Serdar Ortaç ile boşanacakları yönünde çıkan haberlerle uzunca bir süre konuşulan Chloe Loughnan'ın, sosyal medya kazancı merak uyandırdı. Chloe Loughnan'ın sosyal medya üzerinden tek paylaşımda aldığı para dudak uçuklattı.

12.04.2019-09:52 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-09:48) Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan'ın Sosyal Medya Kazancı Dudak Uçuklattı

Serdar Ortaç ile evlendikten sonra adını duyuran ve boşanacakları haberleri ile sık sık gündemi meşgul eden Chloe Loughnan yaptığı paylaşımlar ile kazancını artırdı.

Geçtiğimiz aylarda ticarete yönelen İrlandalı güzel Chloe Loughnan'ın kendi adını taşıyan detoks içecekleri ile kazancını ikiye katladı. Chloe Loughnan'ın, birçok ünlü ismin yaptığı gibi sosyal medyaya da ağırlık verdi.

Serdar Ortaç'ın 27 yaşındaki model eşi Chloe Loughnan, sosyal medya üzerinden reklam yaparak kazancını artırdı. İrlandalı güzel Chloe Loughnan'ın ise sosyal medyada yaptığı reklam içeriklerinden ne kadar aldığı ise merak uyandırdı.

CHLOE LOUGHNAN SOSYAL MEDYADAN NE KADAR KAZANIYOR?

Serdar Ortaç'la boşanacağı konuşulan Chloe Loughnan'ın sosyal medyadan ne kazandığı ise araştırılmaya başlandı. Serdar Ortaç'ın güzel eşi Chloe Loughnan, sosyal medyada paylaştığı reklam içeriklerinden 30 bin TL kazanç sağladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal