Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan'dan Boşanma Açıklaması

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve İrlandalı güzel eşi Chloe Loughnan, boşanacakları haberleri ile sık sık gündeme geldi. Loughnan, boşanacakları haberlerine dair açıklamalarda bulundu.

04.02.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-11:40) Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan'dan Boşanma Açıklaması

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve İrlandalı güzel eşi Chloe Loughnan, boşanacakları haberleri ile sık sık gündeme geldi. Louhgnan, boşanacakları haberlerine dair açıklamalarda bulundu.

Miami'de kaza geçirerek vücudunun bazı yerlerinde kırıklar meydana gelen Chloe Loughnan ve eşi Serdar Ortaç, boşanacakları haberleri ile magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Yılbaşını da yurt dışında geçiren Loughnan, Türkiye'ye dönüş yaptı. İrlandalı güzel, Serdar Ortaç'la boşanacakları yönünde çıkan haberlere dair açıklamalarda bulundu.

'SERDAR'I DA ÖZLEDİM'

Chloe, 'Hiç kimseyle konuşmadım. Sadece ailemin yanında olmak istedim. Onlar bana çok iyi geldi. Tabi ki Serdar'ı da özledim. Artık işimin başındayım, daha sık görüşeceğiz. İşime ağırlık vereceğim' dedi.

'SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULUYOR, AYRILMAYACAĞIZ'

Serdar Ortaç'la boşanacakları konuşulan Chloe, 'Çok sık haber çıkıyor. Herkes bizim adımıza yorumlar yapıyor. Ama öyle bir şey olmayacak. Sosyal medyada da çok konuşuluyor. Her şey yolunda ayrılmayacağız' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal