Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan Kürtaj Oldu İddiası!

Sık sık boşanacakları haberleri ile gündeme gelen Serdar ortaç ve Chloe Louhnan çifti hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Eylem İpek Şafak, Chloe Loughnan'ın kürtaj olduğunu söyledi.

19.03.2019-13:05 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-13:30) Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan Kürtaj Oldu İddiası!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve geçtiğimiz aylada Miami'de kaza geçiren ve ağır yaralanan eşi Chloe Loughnan hakkında magazin basınını sarsacak bir iddia ortaya atıldı.

Eylem İpek Şafak, yorumculuk yaptığı Gel Konuşalım programında ünlü çift hakkında şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulundu. Şafak, Chloe Loughnan'ın bebek aldırdığını ve bu nedenle Serdar Ortaç'ın boşanmak istediğini söyledi.

'BİR KAÇ AY ÖNCE OLMUŞTU'

Eylem İpek Şafak, konuyla ilgili Serdar Ortaç'ın ses kaydının eline geçtiğini ifade ederek 'Serdar sosyal medya hesabından boşanma haberlerini yalanladı. Benim elime bir ses kaydı ulaştı, ben haberi bunun üzerine hazırladım. Serdar bana 'o ses kaydı senin eline nasıl ulaştı?' diye de sordu. Serdar şu an o ses kaydının kimlerde olduğunu merak ediyor. Serdar 'evet haberler doğru ama zamanlama yanlış' dedi. Sesli notta da tarih belli değil. Serdar, 'Birkaç ay önce böyle bir şey olmuştu evet.' dedi. Aynı zamanda da şu anda evliliklerinin düzgün gittiğini söyledi.

CHLOE LOUHGNAN KÜRTAJ OLDU

Olay çok büyüdü hassas bir konu ama söyleyeceğim. Serdar'ın Chloe ile bu boşanma kararını almasında Serdar'ın ağzından da teyidi aldım Chloe kürtaj olmuş. Serdar'da bunu duyup sinirlenmesiyle boşanma kararı almış.' diyerek gündemi sarstı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal