Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan Boşanıyor mu?

Ünlü popçu Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan hakkında ortaya atılan 'Boşanma' iddiası magazin dünyasını sarstı. Peki Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşanıyor mu? sorusunun yanıtı için haberimizin detayına bakabilirsiniz.

17.12.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-10:44) Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan Boşanıyor mu?

Ünlü popçu Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan hakkında ortaya atılan 'Boşanma' iddiası magazin dünyasını sarstı. Peki Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşanıyor mu? sorusunun yanıtı için haberimizin detayına bakabilirsiniz. İşte detaylar...

Chloe Loughnan ile ayrılık dedikodularına sürekli kaçamak cevaplar veren ünlü popçu Serdar Ortaç, boşanmayla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Önceki akşam Gece Nakkaştepe adlı mekanda sevenleriyle bir araya gelen ünlü şarkıcı Serda Ortaç, magazin muhabirlerinin sorularını cevapladı.

Ortaç, eşi Chloe Loughnan hakkında şunları kaydetti: "Hanım şu an İrlanda'da. Aramızda ne olacak bilmiyorum! Tüm yaraları kapandı. Tamamen iyileştiğinde eve gelecek, oturup konuşacağız. 'İşi gücü bırak, yeniden başlayalım. Evinde otur' diyeceğim. Ben evlilikten yanayım, bitsin istemiyorum. Fakat biz yapamıyoruz derse, 'Nasip' deyip ayrılırız." dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal