Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe Loughnan Soyundu da Soyundu! İç Çamaşırsız Pozlarını Kameraya Verdi

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan bir süreliğine İstanbul’a gelmişti. Birbirinden cesur pozlarla kamera karşısına geçen Chloe, bu kez de çıtayı arşa çıkararak iç çamaşırsız pozlarını paylaştı.

25.01.2021-16:26 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:02)

Serdar Ortaç’ın eski aşkı Chloe Loughnan, İstanbul’a geldiğinden beri dur durak bilmiyor. Ünlü model iş için geldiği İstanbul’da kaldığı otelden her gün cesur pozlarını paylaşıyor. Sosyal medya takipçilerini coşturan ünlü model Chloe’nin son fotoğraf ve videoları ise hayranlarını ayağa kaldırdı. İç çamaşırsız giydiği kıyafetiyle vücudunu sergileyen ünlü modele beğeni ve yorum üst üste yağdı.

CHLOE SERDAR ORTAÇ’I ÇOKTAN UNUTTU

2014 yılında hayatlarını birleştiren Chloe ile Serdar Ortaç uzun süren evliliklerinin ardından tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından görüntülenen Ortaç’ın her halinden ne kadar üzgün olduğu belli olsa da, eşi Chloe durumdan çok da mutsuz gözükmüyordu. Anlaşmalı boşanma sürecinin ardından ise magazin gündeminde tartışma yaratan konu nafaka oldu. Ünlü model nafakasını alamadığı gerekçesiyle eski eşi Serdar Ortaç’a haciz gönderdi. Evine haciz gelen ünlü şarkıcı olaya olan tepkini hem programlarda hem de sosyal medya hesabından paylaştı. 

CHLOE SERDAR’IN EVİNE HACİZ GÖNDERMİŞTİ

Ortaç geçtiğimiz günlerde sahne alacağı bir mekan öncesinde basın mensuplarına evine haciz geldiği zamanki konuyu anlattı. Ünlü şarkıcı eski eşi Chloe’nin evine haciz göndermesinden sonra duyduğunu üzüntüyü bir kez daha belli ederek; “Serdar Ortaç'ın borçları silinmiş' diyorlar. Kim kimin borcunu siliyor bu devirde? 45 milyonluk eve ipotek koydu adamlar. Borcum azaldı. Eşek gibi çalışıyorum” ifadelerini kullanmıştı. Serdar Ortaç konusunda sessiz kalmayı seçen ünlü model Chloe Loughnan ise, hiçbir olayın gözüktüğü gibi olmadığını vurgulamıştı. Bunun ardından kendini işini veren model, İstanbul’da olduğu günlerde kaldığı otellerden reklam ve çekimler yapmaya, verdiği cesur pozlarla takipçilerini etkilemeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal