Sercan Yıldırım Kimdir?

Eski milli futbolcu Sercan Yıldırım'ın hayatı yeniden merak ediliyor. Katıldığı Survivor 2020 yarışmasından geniş bir kitle tarafından tanınmaya başlayan Yıldırım, yeniden gündem konusu oldu. Peki Sercan Yıldırım kimdir?

30.03.2020-13:04 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-17:20) Sercan Yıldırım Kimdir?

Formasını giydiği Fatih Karagümrük takımından özel izin alarak geçtiğimiz yıl Survivor'a katılan eski sporcu Sercan Yıldırım'ın hayatı merak edilen konular arasında yer alıyor. Sercan Yıldırım kimdir? Sercan Yıldırım şu anda neler yapıyor? 

SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

Sercan Yıldırım Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 5 Nisan 1990 yılında doğdu. Yıldırım, futbol hayatına Bursaspor altyapısında başladı. Sercan Yıldırım 2007-2008 sezonunda Bursaspor formasını A takımında  ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na çıktı.

Futbolcu Süper Lig kariyerinde daha sonra Kasımpaşa maçı deplasmanında, rakiplerini zorlamıştır. O sezon boyunca ligde sekiz, kupada üç maçta olmak üzere, toplam 11 kez takımı için ter döktü. Sercan Yıldırım, 2008-2009 sezonunda ise Bursaspor’un 9 numaralı ilk formasını 18 yaşında giyme gibi bir başarıyı elde etmiştir. Sercan Yıldırım, ligin ikinci haftasında kazanılan Gençlerbirliği maçında attığı goller ile takımına 2-0’lık galibiyet kazandı. Dördüncü haftasında gerçekleşen Kocaelispor önünde 3-2’lik skorla alınan galibiyette yine iki gol ile katkısı bulunmuştur. 

Yıldırım, Bursa’da Galatasaray’a karşı da bir gol atarak adından söz ettirmeyi başardı. O dönemde Manchester United’ın Bursaspor’a teklif ettiği iddia edilen 5 milyon pound tutarındaki bonservis bedeline rağmen Sercan Yıldırım kendi takımında kalmıştır. Süper Lig’deki ilk tam sezonuna 11 gol sığdıran Sercan Yıldırım, toplamda ise 35 maça çıkarak 14 golün altına imzasını atmış bulunmaktadır, o sezon içinde ilk kez Türkiye A millî takımından davet almıştır.

Sercan Yıldırım formasını giydiği Fatih Karagümrük takımından özel izin alarak Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020 yarışmasında ünlüler takımına katıldı. Sercan Yıldırım sezonun en iyi performans gösteren yarışmacılardan biri olarak yarışmayı 6. sırada elenmesi ile tamamladı. Survivor yarışmasından sonra memleketi Bursa'ya geri dönen Sercan Yıldırım, Kasım 2020 tarihi itibarıyla Nilüfer Belediyespor Kulübü Tesisleri'nde faaliyet gösterecek olan Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi'ni hayata geçirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal