Seranay Sarıkaya Ve Kerem Bursin'in 'Aşk Pozu' Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü oyuncular Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, Paris'te çok konuşulacak aşk pozu verdi.

29.09.2017-07:51 - (Son Güncelleme: 29.09.2017-09:35) Seranay Sarıkaya Ve Kerem Bursin'in 'Aşk Pozu' Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü oyuncular Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifit, Paris'te çok konuşulacak aşk pozu verdi. Sosyal medya hesabından uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Kerem Bursin ile fotoğraf paylaşmamaya özen gösteren sevilen oyuncu Seranay Sarıkaya, iş için gittiği Paris'te çektirdiği aşk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.



SERENAY SARIKAYA'NIN DÜĞÜNDE GİYDİĞİ KIYAFETLER GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ!

Ekranların sevilen oyuncusu Fahriye Evcen ve reyting rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisinde 'Kemal' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Burak Özçivit çiftinin düğününe sevgilisi Kerem Bursin ile katılan Puhu TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, ancak geride bıraktığımız haftalarda sezon finali yapan 'Fi' dizisinde 'Duru' karakterine hayat veren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, derin yırtmacıyla yine gündem oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan 'Çalıkuşu' dizisinin setinde birbirlerine aşık olan ve 3.5 senedir birlikte olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifit, dün Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılan görkemli bir törenle dünya evine girdi. Birçok ünlü ismin yer aldığı düğünden renkli kareler sosyal medyayı salladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal