Şenol İpek'ten Yıllar Sonra Gelen 'Tostumu Yedim' İtirafı

Şenol İpek, konuk olduğu programda 90'lı yıllara damgasını vuran, Çağla Şıkel ile arasında geçtiği iddia edilen 'Tostumu yedim' olayına yıllar sonra açıklık getirdi.

06.11.2018-09:31 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-09:21) Şenol İpek'ten Yıllar Sonra Gelen 'Tostumu Yedim' İtirafı

Şenol İpek, Çağla Şıkel tarafından kendisine gönderildiği iddia edilen, 90'lı yılların bomba olayı 'Tostumu yedim' mesajının iç yüzünü anlattı.

'BELDEN AŞAĞI ELEŞTİRMEYİN, KUL HAKKINA GİRER'

Şenol İpek, katıldığı programda olayın iç yüzüyle ilgili gerçekleri anlattı. İpek; Zannettiğiniz şey sizin o dönem basından görüp, duyduğunuz şeyler. Bir olayı tamamıyla irdeleyip, detayını gerçekliğini bilmeden elinize klavyeyi alıp, belden aşağı eleştirmeyin insanları. Bu kul hakkına girer. Tabii ki eleştirebilirsiniz ama bu belden aşağı olmasın. Bu tamamıyla bir algı olayıydı.

'ODAYA GİTME, ODAYA DAVET ETME OLAYI YOK'

Gerçeği çok daha farklıydı, çok kötü bir şey yoktu. Çığ gibi büyüyen bir magazin dönemi yaşıyorduk. Aldı başını gitti, olaylara 50 kişi 100 kişi dahil oldu. Biz kendimizi anlatana kadar, doğruyu anlatmaya çalışana kadar iş işten geçmişti. Böyle bir odaya gitme, odaya davet etme böyle bir şey yok. O zaman da bas bas bağırıp söylediğimizde, altını çizdiğimizde yapamadık, beceremedik.

'TOSTUMU YEYİP ODAMA DÖNECEĞİM'

Orada telefondan bir görüntü yapılıyor, bizim telefonumuz değil ki o zaten. O mesajmış gibi gösteriliyor. Halbuki, o bize soruyor ki o zaman da ben evliydim. Hep beraber Kıbrıs'a yılın mankeni ödüllerini almaya gitmiştik. Aşağıda bekliyorduk, onlar üst taraftaydı. 'Geliyor musunuz, gelmiyor musunuz? Ben tostumu yeyip odaya döneceğim…' gibi bir mesaj. Olay bu. Ondan sonra orada başka bir gerginlik oluyor, bununla birleşiyor. 45 gün sonra ortaya çıkıyor zaten. 1-2 gün sonra olan bir şey değil.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal