Seni Çok Bekledim Ne Zaman Başlıyor?

Star TV yeni sezona yeni dizilerle giriyor. Onlardan biri de Seni Çok Bekledim dizisi olacak. Peki Seni Çok Bekledim ne zaman hangi kanalda başlıyor?

25.01.2021-17:40 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-17:40) Seni Çok Bekledim Ne Zaman Başlıyor?

Ekranlarının yeni dizisi Seni Çok Bekledim sonunda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeni dizi Seni Çok Bekledim dizinin reyting rekorları kırması umut ediliyor. Seni Çok Bekledim adlı yeni dizinin yayınlanan son afişi de oldukça fazla ilgi gördü. Seni Çok Bekledim dizisi ne zaman başlıyor? 

SENİ ÇOK BEKLEDİM NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ’un oturduğu, Skala Yapım ve DNZ Film imzası bulunan Seni Çok Bekledim dizisi ilk bölümü ile 29 Ocak 2021 Cuma akşamında Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. 

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCULARI KİMLER? 

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Seni Çok Bekledim adlı dizisi kadrosunda Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar gibi usta isimler yer alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM KONUSU

Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir ile aşka asla inanmayan Ayliz’in masal tadındaki aşk hikayesi izleyenleri ekran başına kilitleyecek.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal