Sen Anlat Karedeniz'de Sular Durulmuyor!

ATV’nin en çok izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam yayınlanan bölümü sosyal medyada olay yarattı. Heyecanla bölümü izleyenler sosyal medyadan diziyi yorum yağmuruna tuttu.

29.03.2018-14:21 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-14:04) Sen Anlat Karedeniz'de Sular Durulmuyor!

ATV’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dün akşam izleyiciyi tam anlamıyla ekran başına kilitledi. Berrak’ın Vedat’ın eziyetlerine maruz kaldığı sahneler bomba etkisi yaratırken, Vedat’ın Berrak’a verip Nefes’e içirmesi için tehdit eder. İlaç yüzünden Nefes halüsinasyonlar görmeye başladı. Mahkemeye Yiğit’in velayetini almak için başvurduğu öğrenilen Vedat’la ilgili halüsinasyon gören Nefes, herkesi korkuttu.

Öte yandan Tahir ve Nefes’in birbirlerine olan aşklarını artık saklamamaları ve annesi Saniye’nin Nefes’i dövdüğünü öğrenen Tahir’in “O benim sevdalım” diyerek aşkını itiraf etmesi izleyenleri adeta ekran karşısına kilitledi.

Sen Anlat Karadeniz’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı ise adeta olay oldu. 11. bölüm fragmanında Tahir’in Vedat’ı yakalayıp işkence yaptığı sahneler izleyenlerini şok etti.

Dün akşam yayınlanan 10. bölüm sosyal medyada çok konuşuldu. Son bölümü çok beğendiklerini dile getiren izleyenler diziyi yorum yağmuruna tuttular. 

İşte o yorumlar;

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal