Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümü Olan 13. Bölümde Neler Yaşanacak?

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizi Sen Anlat Karadeniz'in heyecan dolu 12. son bölümünün ardında 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlar Karadeniz dizisi 13. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. İşte ayrıntılar...

12.04.2018-09:28 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-09:08)

Sen Anlar Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlar Karadeniz dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlar Karadeniz 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? hepsi ve daha fazlası haberimizin detayında...

ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi Sen Anlar Karadeniz'in heyecan dolu 12. son bölümünün ardından merakla beklenen 13. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu.

12. son bölümde Nefes, Vedat ile konuşur ve Tahir'i nezarethaneden çıakrması için ikna eder. Vedat ise Nefes'i kendisi ile evlenmesi için zorladı ve Nefes artık Vedat'a isyan etti. Tahir, Nefes'in Vedat ile evlendiğini düşünür ve deliye döner. Nefes ise herkesin içinde Vedat'ı istemediğini haykırır. Heyecan dolu 12. son bölümün hemen ardından merakla beklenen 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SEN ANLAT KARADENİZ 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sen Anlar Karadeniz'in 13. yeni bölüm fragmanı yayınlanan 12. son bölümün ardından hemen yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Saniye'nin Nefes'e ' Oğlum ne derse desin he demeyeceksin, onun kadını olmayacaksın' demesi üzerine Nefes'in ' Ben doğduğumdan beri çocuk olmadım ki. Ben büyüdüm kadın nasıl olur onu bile bilmedim. Ben sadece anne olabildim Saniye Hanım oyüzden siz isteseniz bile ben Tahir'in kadını olamam. Onun için canımı veririm ama ona can olamam' sözleri fragmana damgasını vurdu.

Sen Anlat Karadeniz 13. yeni bölümü ile 18 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da ATV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal