Sen Anlat Karadeniz'in Son Bölümünde Neler Oldu?

Atv'nin şiddet içeren sahneleri ile büyük ses getiren dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 4. bölüm finalinde Nefes hayretler içerisinde kaldı.

15.02.2018-10:06 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-10:03) Sen Anlat Karadeniz'in Son Bölümünde Neler Oldu?

Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde, kendisine işkence uygulayan kocasından kaçan Nefes, kaçtığı Gürcistan'da karşısında Vedat'ı gördü. Karısı Nefes'i yakalayan ve saçlarından tutan Vedat 'Merhaba karıcım. Özledin mi beni' dedi. Sen Anlat Karadeniz'in 5. yeni bölüm fragmanı da dizi meraklıları için yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 5. bölümde psikopat Vedat, Nefes'i silahla vuracak mı belli olacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nefes, Tahir'in canı için özgürlüğünü hiçe sayıp hapse girmeye razı olur ancak Vedat, Tahir sayesinde ölümden kaçar. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu çılgına çevirir. Nefes belki tetiği çekememiştir ama Vedat, o tetiğin ucunda ölmüştür. Artık Nefes'i geri istememektedir, karısını mezarda görmek ister.

Vedat'ın planlarından habersiz olan Nefes, Mustafa'nın onunla yapmak istediği anlaşmayı kabul eder. Oğluyla beraber Gürcistan üzerinden Rusya'ya kaçacak ve hayatına yeni bir sayfa açacaktır. Çünkü hem Tahir'in canını korumalıdır, hem de kendi kalbini. Çektiği sekiz senelik işkenceye rağmen, ilk kez Tahir'in kanattığı yüreğini.

Deli Tahir ise, onu iyice çılgına çeviren kıskançlığın acısını hem Nefes'ten hem Mercan'dan alır. Yakıp yıkarken bir yandan da yanar. Kıyamadığı tek kişi ise Yiğit’tir.

Öylesine sevdiği bu çocuğu kıramaz, onları Gürcistan'a kadar götürmek ister. Yeni sözlenmiş bir adamın çocuklu bir kadınla Gürcistan'a gitmesi, köyde dedikoduların yayılmasına ve dünürlerin söylenmesine neden olur. Ama hiç beklenmedik bir biçimde, Mustafa, kardeşinin bu yolculuğu yapmasına destekçi olur.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal