Sen Anlat Karadeniz Fragman - 14. Bölüm 2. Fragmanı

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi 14. bölüm 2. fragmanı izleyenlerle buluştu. Sen Anlat Karadeniz dizisi 14. bölüm 2. fragmanına Tahir'in Vedat'a attığı yumruk damgasını vurdu. İşte, Sen Anlat Karadeniz dizisi 14. bölüm 2. fragmanına dair merak edilen bütün detaylar haberimizde...

24.04.2018-14:38 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-14:10)

ATV ekranlarında yayınlanan Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Sen Anlat Karadeniz heyecan dolu 13. bölümünün ardından 14. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi merakla beklenen 14. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı.

SEN ANLAT KARADENİZ 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Sen Anlat Karadeniz dizisi merakla beklenen 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında; Yiğit'in geçici velayet davasını kazanan Vedat hain bir plan kurar ve oğlunu alıp otelden ayrılır. Yiğit'in kaçırıldığını öğrenen ve nerede olduğunu bilmeyen Nefes ve Tahir çılgına döner. Ahlaka uygun olmayan bir hayat yaşasığı iddiası yüüznden Nefes, Tahir'i kendisinden uzaklaştırmaya çalışır.

Vedat'ın bu hain planı devreye sokmasının ardından Nefes ve Tahir'in nasıl karşılık vereceği, Vedat'ın tahmin edmeyeceği bir şekilde olur.

Sen Anlat Karadeniz 14. yeni bölümü ile 25 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da ATV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal