Sen Anlat Karadeniz Dizisi Neden Yok? Sen Anlat Karadeniz Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 26 Mart Çarşamba akşamı yeni bölümü yayın akışında olmaması merak konusu uyandırdı. Sen Anlat Karadeniz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın özel yayını nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak.

26.03.2019-13:36 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-13:33) Sen Anlat Karadeniz Dizisi Neden Yok? Sen Anlat Karadeniz Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi 26 Mart Çarşamba akşamı yayın akışında yer almayınca merak konusu uyandırdı.

ATV'nin reyting rekorları kıran ve 2 sezondur izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak.

SEN ANLAT KARADENİZ BU HAFTA NEDEN YOK?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin bu hafta yayın akışında yer almaması dizinin hayranlarını korkuttu. Sen Anlat Karadeniz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın özel yayını nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak.

YENİ BÖLÜM 3 NİSAN'DA YAYINLANACAK

Sen Anlat Karadeniz 46. bölümü ile 3 Nisan Çarşamba akşamı ekranlarda yerini alacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal