Semra Kaynana, Oğlu Ata'nın Öldüğü Günü Gözyaşlarıyla Anlattı

Gelinim Olur musun? programı ile bir dönem adından sıkça söz ettiren Semra Kaynana, oğlu Ata'nın vefat ettiği günü katıldığı canlı yayında anlattı.

04.04.2019-12:19 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-12:38) Semra Kaynana, Oğlu Ata'nın Öldüğü Günü Gözyaşlarıyla Anlattı

Gelinim Olur musun? programında bütün dikkatleri üzerine çeken Semra Kaynana olarak hafızalara kazınan Semra Güler, katıldığı canlı yayında hayatıyla ilgili detayları anlattı.

Oğlu Ata'nın vefat ettiği günü anlatan Semra Kaynana, yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı.

'MADDİ MANEVİ ÇOK ŞEY KAYBETTİ'

Oğlunun vefatının ardından evini sattığını söyleyen Semra Güler, 'Televizyonda manevi olarak da maddi olarak da çok şey kaybettim. Başta İstanbul'da bir evim vardı, yok pahasına bir milyar taksitle evimi sattım. Neden sattım, evde duramıyordum. Oğlum vardı evin içinde duramıyordum. Helal olsun, gönülden gelerek sattım güle güle otursun alan ama üzüldüm.' dedi.

'OLACAK İLE ÖLECEK ŞEYİN ÖNÜNE GEÇİLMEZ'

Açıklamalarına devam eden Semra Kaynana, 'Benim oğlumun bu şekilde olmasına vesile olanlar müebbet hapse mahkum edildi. O yarışmaya katılmak oğlumun istediği bir şeydi. Bu olacak şeymiş olacak ile ölecek şeyin önüne geçilmez.

'ATA NAMAZINDA NİYAZINDAYDI'

Oğlumu o gün evden gönderirken içimde bir his yoktu o gün 20 liramız vardı. Onlar beni çağırmıştı. 'Oğlum benim yerime sen git' dedim ufak bir sunuculuk işiydi. Cüzi miktarda bir para alınacaktı ve Ata gitti. Belki de hedef bendim. 'Parayı buldu kötü madde kullandı gitti' denilecekti ama bizim yaşantımızda böyle şeyler yok. Ata namazında niyazındaydı. Takdiri ilahi olacakmış.

Doktor bey aradı henüz ölmemişti. 2 saat sonra öldü. Hayat devam ediyor akıllı olmak lazım. Bazı yerlerde susmak şart. 2 kişi var Allah'ın adaletinden korksunlar. Allah'ın adaleti varsa siz daha bin beter olacaksınız artık benim size yaptığım iyilikler bitti.' diyerek çarpıcı açıklamalara imzasını attı.

Sinem'in kendisini Ata vefat ettikten sonra aramadığını söyleyen Semra Kaynana, ona kırgın olmadığını da sözlerine ekledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal