Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra Ayrılığının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Ünlü Fenomen Canlı Yayında Gerçekleri Açıkladı

Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile sarmaş dolaş yakalanmasının ardından ilk açıklamayı yaptı. Magazin programına telefonla bağlanan Ciğerci, barışma yok dese de eski eşine tekrar kapıyı açık bırakan cümleler sarf ederek kafaları iyice karıştırdı...

27.01.2021-10:26 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-17:42)

Sosyal medya fenomeni olarak bilinirliğini artıran Selin Ciğerci, geçtiğimiz yıllarda hayatını futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile birleştirmişti. Ünlü fenomen lüks hayatı ve kurduğu makyaj markası ile ününe ün ve zenginliğine zenginlik katarken, beklenmedik haberler ortalıkta gezinmeye başladı. İddialara göre futbolcu eşi Gökhan Çıra, Selin Ciğerci’yi aldatıyordu. Bunun üzerine ayrılık haberleri hızla yayılsa da, ikili bu iddiaları yalanlamıştı. Ciğerci ve Çıra’nın kamera karşısında basın mensuplarına verdiği bu açıklamaların ardından kısa bir süre sonra çift, hızla boşandı. Tek celsede evliliklerini sonlandıran çift ilk önce birbirleri hakkında iyi sözler söylese de, sonrasında ikilinin sevgili haberleri çıkınca birbirlerine düşman kesilmişlerdi. 

CİĞERCİ VE ÇIRA AKŞAM YEMEĞİNDE

Dün akşam Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, tüm bu olan olayların ardından birlikte görüntülendi. İkilinin birlikte akşam yemeği yediğini söyleyen Çıra, ilişkileri hakkında konuştu. Bir dargın bir barışık olan çifti gören muhabirler; “Hayırlı olsun diyelim mi?” diye sordu. Bunun üzerine Çıra; “Birlikte buluşup iş yemeğinde konuştuk. Hayırlı olsun demeyelim” ifadelerini kullandı. Genç futbolcu bu yakalanmanın ardından gülerek aracına bindi ve mekandan uzaklaştı. 

SELİN VE GÖKHAN EL ELE YAKALANDI

Geçtiğimiz aylarda boşanan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, birlikte olduklarını yalanlamıştı. Yalnız iş için bir araya geldiklerini söyleyen ikili, takipçilerinin kamerasından kaçmayı başaramadı. Bir küsüp bir barışmalarıyla bilinen ünlü çiftin sarmaş dolaş halleri barıştıklarını da ispatlamış oldu. Bunun üzerine Ciğerci ile Çıra’nın ne söyleyeceği merak konusuydu. İlk açıklama ünlü fenomen Selin Ciğerci’den geldi. 

selin

ÜNLÜ FENOMENDEN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra’nın bir mekanda sarmaş dolaş halleri sosyal medyada hızla yayılmıştı. Ünlü çiftin barıştığında dair haberler hızla yapılınca Selin Ciğerci’den bir açıklama geldi. 2.sayfa isimli magazin programına bağlanan Ciğerci, konuyla ilgili gerçekleri anlattı. Ünlü fenomen Çıra’yla olan ilişkisinde dair; ‘’Asla barışmadık. Yorumlarda okudum ‘bunların ayrılmaları yalan, reklam yapıyorlar’ yazmışlar’’ dedi. Bu açıklamaların ardından Ciğerci eski eşine yeniden açık kapı bırakarak Gökhan Çıra hakkında; ‘’ Gökhan’ın hayatında kimse yok onu öğrendim. Bu arada ‘barışmayacağım’ demiyorum. Şu anda konuşuyoruz zamanla ne olur bilmiyorum ama ikimizin de korkuları, soru işaretleri var. Onu gördüğüm zaman heyecanlanıyorum. Her şeyi zamana bıraktık. Şu an kafamızda sadece iş güç var…’’ diyerek kafaları karıştıran yeni bir hamle daha yaptı. 

AYRILIK İDDİALARININ PERDE ARKASI ARALANDI

Bir dargın bir barışık olan Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra’nın ayrılma nedenleri arasında ortaya bir iddia atıldı. Ciğerci’nin bir gün anne olmak istediğini söylemesi magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Ünlü çiftin ayrılma sebepleri arasında ise çocuk konusu olduğu ortaya atıldı. Birbirine hala aşık olduğu söylenen çiftin, bebek sahibi olma konusundaki çatışmaları çiftin evliliğinin ayrılığa kadar gitmesine sebep oldu. Şimdi tekrar beraber görülen çiftin bebek sahibi olma konusunda bir karara varıp varmadığı konuşuluyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal