Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'ya Mesaj Atan Kadını İfşa Etti

Selin Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra'ya mesaj atan kadını ifşa etti. Ciğerci, sürekli gittikleri bir mekandaki kadının sevgilisine mesaj attığını iddia ederek bağırıp çağırdı.

25.09.2019-09:56 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-11:07)

Şarkıcı ve fenomen Selin Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra ile gittikleri mekanda sürekli sevgilisine mesaj attığını iddia ettiği kadının üzerine yürüdü. Ciğerci'nin o anları kameralara yansıdı.

Cinsiyet değiştirme operasyonuyla gündeme gelen ve şimdilerde şarkıcılık yapan Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam futbolcu nişanlısı Gökhan Çıra ile gittiği mekanda olay yarattı. Ciğerci, aynı mekandaki bir kadının sürekli nişanlısına mesaj attığını iddia ederek bağırıp çağırdı. Ö.P. adlı kadının masasına giden şarkıcı, "Evli barklı adamlara mesaj atıyorsun. Sen rezil bir kadınsın. Ben senden daha kadınım. Terbiyesiz" şeklinde konuştu. Mekan görevlileri olaya müdahale ederken E.U adlı bir müşterinin o anları kamerayla kaydetti.

'DÖVMEM, ELİMİ KİRLETMEM'

Tartışmanın ardından Instagram hesabında paylaşım yapan Ciğerci, Ö.P. adlı kadının sürekli kendilerini takip edip, nişanlısına mesaj attığını belirtti. Ö.P'nin Çıra'ya "Çok hoş çocuksun seninle yatmak istiyorum", "Selin'i bırak bana gel" gibi mesajlar attığını belirten Ciğerci, şöyle konuştu: Geçenlerde bir yakınımızın düğününde de bu kadın karşımıza çıktı. Düğün sahibiyle konuşup onu dışarı attırdık. Burada da görünce kan beynime sıçradı. Hanımefendiliğimi koruyup onu sadece sözlerimle rezil ettiğime dua etsin… Onun olduğu kafeye girdim ve 'Herkes bana baksın' diye bağırdım. Bu görmüş olduğunu kadın Gökhan'a bir senedir mesaj atıyor. Lütfen herkes yanındaki kocasına dikkat etsin. Bildiğiniz böyle rezil ettim asla vurmadım. Sinirimden çığlık çığlığa bağırıyorum. Oda yalık yalık pişkin pişkin 'Ben seni erkek arkadaşına mesaj atmadım ki' diyor. Arkadaşlarım döveceğimi zannettiği için beni tutuyor da zaten dövmem elimi kirletmem. Bana 'Gel yanıma otur konuşalım' diyor. Tipini görseniz göğüsleri ağzımdan çıkıyor zaten nasıl yanına oturabilirim. Benim onun yanına oturmam için farklı bir iş yapmam lazım kirlenirim, lekelenirim.

'CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM EŞİMİ ALDATMAM'

Tüm yaşananların ardından Selin Ciğerci'nin nişanlısı Gökhan Çıra ise şunları söyledi: Öncelikle herkese merhaba eşimin tartıştığı kadını ne tanırım ne selam vermişliğim vardır eğer bir selamımı bir bakışımı gördüğü yada duyduğu bir fotoğraf ve ya bir video varsa elinde göstersin bana attığı mesajları defalarca sildim sırf Selin görmesin tatsızlık çıkacak diye ama en sonun’da görmüş bodrum da yanıma geldi demiş Allah yukarıda görüyor benim anlım ak tertemiz bir şekilde 1 ay sonra evliliğe adım atıyoruz ve ben karımı, canımdan çok sevdiğim eşimi aldatmam onu üzeni benimle onu üzmeye çalışanın canını yakarım. Eğer eşimi tehdit ediyorsa beni bulur karşısın’da bana konuşsun selam verdi diye böyle bir şey olma olasılığı yok Buda böyle bilinsin. Selin Ciğerci benim eşimdir eşim olmaya devam edecek ve ona gelecek en ufak söz bana edilmiştir.

SELİN CİĞERCİ MESAJLARI İFŞA ETTİ

Selin Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra'ya atılan müstehcen mesajları da ifşa etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal