Selahattin Taşdöğen Karakolluk Oldu!

Metrobüse binerken bagajıyla turnikesiz bölümden geçen oyuncu Selahattin Taşdöğen’i, güvenlik görevlileri durdurdu ve ardından güvenlik görevlileri ile oyuncu arasında büyük kavga çıktı.

05.12.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 05.12.2020-13:30) Selahattin Taşdöğen Karakolluk Oldu!

Geçtiğimiz günlerde asistanı ve 8 yaşındaki kızı ile birlikte İstanbul Mecidiyeköy’de metrobüse binmek için durağa gelen oyuncu, elindeki bagajla turnikesi olmayan yerden geçmeye çalıştı. Bunun üzerine güvenlik görevlileri oyuncuyu durdurdu.

Sabah gazetesinden Emir Somer'in haberine göre; Ünlü oyuncu maskesini indirerek tartışmaya başladı ve görevliler akbil basmadığını belirtti. Ünlü oyuncu ise, akbil bastığını ancak bagajı olduğu için ücretsiz yerden geçtiğini ifade etti.

ARBEDE YAŞANDI

Konuşma esnasında oyuncunun maskesini indirmesi üzerine, görevliler ünlü oyuncuyu hemen uyardı ve sözlü tartışma başladı. Öte yandan Taşdöğen ve asistanı Alaattin Dumanoğlu ile güvenlikler arasında arbede yaşandığı da iddia edildi.
Asistanı Dumanoğlu'nun telefonunun ve gözlüğünün kırıldığı iddia edildi. Olay yerine polis ekipleri gelince, taraflar polis merkezine götürüldü.

‘EŞKİYA MISINIZ SİZ?’

Görevliler, maskesini indirdiği için uyardıkları ünlü oyuncunun ‘Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben halkın sanatçısıyım. Seni işinden ederim. Eşkıya mısınız siz, kabadayı mısınız?’ dediğini söyledi.

Kızının olaylardan etkilenmemesi için kenarda polisi beklediğini belirten Taşdöğen ise; ‘Güvenlik görevlilerine darp veya tehditte bulunmadık. Onların bize karşı yaptığı saygısızlık sonucu sadece tartışma yaşandı. Bir de asistanımı iteleyerek darp etmeye başladılar’ dedi.

Savcılık ise, darp raporu olmadığı için tarafların şikayetlerini takipsizlikle sonuçlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal