Sefirin Kızı Nare'yi Tuba Büyüküstün mü Canlandıracak?

Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları yüzünden ayrılan Neslihan Atagül'ün yerine kimin geleceği belli oldu. Atagül, yerine başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün'ün geçeceği öğrenildi. Peki Sefirin Kızı Nare'yi Tuba Büyüküstün mü canlandıracak?

20.01.2021-10:12 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-10:12) Sefirin Kızı Nare'yi Tuba Büyüküstün mü Canlandıracak?

Star TV'nin sevilen dizi Sefirin Kızı şok bir ayrılık yaşadı. Dizinin Nare'si Neslihan Atagül Doğulu, sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı'ndan ayrıldı. Yerine ise Tuba Büyüküstün'ün geçeceği iddia edildi. Sefirin Kızı Nare'yi Tuba Büyüküstün mü canlandıracak? Tuba Büyüküstün kimdir?

SEFİRİN KIZI NARE TUBA BÜYÜKÜSTÜN MÜ OLDU?

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün diziden ayrılmasının ardından yerine geçecek başrol oyuncusunun Tuba Büyüküstün oldu. Bağırsak Sendromu hastalığı nedeni ile diziden ayrılma kararı alan Neslihan Atagül’ün hayranları ile de sosyal medya üzerinden vedalaşmıştı. 

Engin Akyürek ile Kara Para Aşk dizisinde başrollerinde birlikte oynayan Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini canlandıracağı açıklandı. 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMDİR?

Oyuncu Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da doğdu. Büyüküstün, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra 2003 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Sultan Makamı adlı dizi ile ekranlara gelmeye başladı. 

Anne tarafından Kırım, baba tarafından Girit kökenli olan Tuba Büyüküstün, ilk yıllarında reklam filmlerinde rol aldı. Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında dizileri ile kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı. 

2007 yılında Asi dizisi izlenme rekorları kıran Tuba Büyüküstün, Gönülçelen, Engin Akyürek ile başrollerini paylaştığı Kara Para Aşk dizisi ve son olarak da Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Cesur ve Güzel dizisi ile ekranlara geldi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal