Sefirin Kızı Dizisinde Sancar Öldü mü? Nare ve Melek'e Ne Olacak?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı dün akşam heyecan dolu bir bölümle sezon finaline girdi. Akın, Sancar'ı vurdurur ve Nare'yi kaçırır. İşte Sefirin Kızı dizisinin sezon finaline dair merak edilenler...

23.06.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-13:15) Sefirin Kızı Dizisinde Sancar Öldü mü? Nare ve Melek'e Ne Olacak?

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın imza attığı sevilen dizi Sefirin Kızı dün akşam nefes kesen bir bölümle hayranlarına veda etti.

Başrollerinde; Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı 17. bölümü ile sezon arasına girdi. Nefes kesen bir bölümle sezon finali yapan Sefirin Kızı, eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana dönecek. Sefirin Kızı'nın dün akşam yayınlanan 17. son bölümünde Akın, Nare'yi kaçırıyor ve Sancar'ı da vuruyor. Sefirin Kızzı'nın son bölümünde Nare, Akın'ın isteğiyle Kahraman tarafından kaçırıldı. Bir teknede tutulan Nare'yi Sancar, kurtarmak isterken Kahraman'ın adamları denize kurşun yağdırır ve Sancar, Nare'nin gözleri önünde vurulur. Sancar ve Nare'nin bu kötü durumdan kurtlup kurtulamayacağı bir sonraki sezona kaldı. Her şey Sefirin Kızı'nın Eylül ayında yayınlanacak 18. yeni bölümünde ortaya çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal