Sefirin Kızı 37. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Star TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı'nın merakla 37. yeni bölüm fragmanı bekleniyor. İzleyiciler Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı fragman için araştırmalara başladılar. Sefirin Kızı 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.01.2021-14:55 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-14:55) Sefirin Kızı 37. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Geçtiğimiz gün Sefirin Kızı'nın başrolü Neslihan Atagül, sağlık sorunu yüzünden diziye devam edemeyeceğini açıklamıştı. Neslihan Atagül, yerine Sefirin Kızı'nın kadrosuna Tuba Büyüküstün dahil edildi. İzleyiciler Sefirin Kızı dizisinin 37. yeni bölüm fragmanını merakla bekliyor. Sefirin Kızı 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte haberin detayları...

Pazartesi akşamlarının ilgi ile izlenen dizisi Sefirin Kızı bu akşam yani 25 Ocak Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Başrol oyuncularından olan Neslihan Atagül’ün diziden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün’ün oyuncu kadrosuna katıldığı duyurulmuştu. Sefirin Kızı dizisinde Nare’nin gidişi ile birlikte gelecek olan bu karakter için meraklı bekleyiş başladı.

SEFİRİN KIZI 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı en son 36. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 37. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal