Savcılık, Kerimcan Durmaz Hakkında 6 Aydan 1 Yıla Hapis İstemi

Uçakta kendisine ait olduğu iddia edilen müstehcen videoyu paylaşan Kerimcan Durmaz, büyük tepki topladı. Savcılık, yaşanan olayın ardından sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz hakkında soruşturma başlattı.

04.05.2019-10:00 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-12:02)

Sosyal medyada paylaştığı videolar ile dikkat çeken ve bir anda yıldızı parlayan daha sonra DJ'lik yapmaya başlayan Kerimcan Durmaz, uçakta paylaştığı ve kendisine ait olduğu iddia edilen müstehcen video ile Türkiye gündemine oturdu.

Büyük tepki toplayan Kerimcan Durmaz için savcılık da harekete geçti.

KERİMCAN HAKKINDA SORUŞTURMA

Kerimcan Durmaz'ın uçakta paylaştığı videonun yankıları devam ederken yeni bir haber geldi. Savcılık, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz hakkında soruşturma başlattı.

6 AYDAN 1 YILA HAPİS İSTEMİ

İstanbul Adliyesine, Kerimcan Durmaz'ın paylaştığı müstehcen video ile ilgili şikayet edilmesinin ardından savcılık harekete geçti.

DJ ve sosyal medya fenomeni olan Kerimcan Durmaz için 'Hayasızca hareketler bulunma' gerekçesiyle savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Savcılık konu ile ilgili iddianame hazırladığı taktirde Durmaz hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis isteminde bulunacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal