Şarkıcı Arto'dan Reynmen'e Çağrı

Şarkıcı Arto, Hadise ve Ebru Polat'ın ela şarkısıyla dans etmesinin ardından çektiği videoyla tepkisini gösterdi. Arto, videoda Reynmen'e seslendi.

30.07.2019-09:55 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-09:57)

Ela şarkısında dans ettikleri videoyala dikkat çeken Hadise ve Ebru Polat'a bir tepkide şarkıcı Arto'dan geldi. Arto, spsyal medyada yayınladığı videoda Reynmen'e seslendi.

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, Ela adlı şarkısını geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Kısa sürede en çok dinlenenler arasına giren şarkı, Hadise ve Ebru Polat'ın da beğenisini kazanmıştı. Hadise ve Polat, Ela şarkısıyla dans ettikleri videoları sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı. Dans ve kıyafetleriyle birçok kişinin tepkisini çeken şarkıcılara, yeni bir tepki de Arto'dan geldi.

'YEMİN EDERİM SOYUNURUM'

Hadise ve Ebru Polat'ın videolarını izleyen Arto, duruma kayıtsız kalamadı. Paylaştığı video ile Reynmen'e seslenen Arto, "Yemin ederim Ela'dan soğudum. Reynmen aloo... Bu karıların soyunmasını artık durdur. Yemin ederim bak soyunurum. Ela'dan soğudum, kusacağım artık az kaldı az" şeklinde konuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal