Sagopa Kajmer'in Bestelediği Maraşlı Dizisi'nin Şarkısı Listelerde Bir Numara Oldu

'Maraşlı' dizisinde çalan Sagopa Kajmer ve Faruk Sabancı'nın 'Bu Sen Değilsin' rap şarkısı, tüm dünyada popüler olan müzik uygulaması Shazam'da en çok aratılan parça oldu. Kajmer' sevenlerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

20.01.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-09:55) Sagopa Kajmer'in Bestelediği Maraşlı Dizisi'nin Şarkısı Listelerde Bir Numara Oldu

ATV'nin büyük ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Maraşlı; oyuncu kadrosu, senaryo ekibi ve çekim kalitesinin yanı sıra müzikleriyle de dikkatleri üzerine çekti. Dizide duygusal müziklerin dışında Sagopa Kajmer ve Faruk Sabancı'nın Bu Sen Değilsin adlı rap şarkısı da çalınıyor. Oldukça beğenilen şarkı, tüm dünyada popüler olan müzik uygulaması Shazam'da en çok aratılan parça oldu. 

ATV'nin iddialı yapımlarından olan, yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz'un paylaştığı 'Maraşlı' dizisi büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunu gösterdi. Dizinin oyuncu kadrosu, senaryo ekibi ve çekim kalitesinin yanı sıra dizide kullanılan müzikler oldukça dikkat çekiyor. 

Duygusal müziklerin yanında 'Maraşlı' dizisinde çalan Sagopa Kajmer ve Faruk Sabancı'nın 'Bu Sen Değilsin' rap şarkısı, tüm dünyada popüler olan müzik uygulaması Shazam'da en çok aratılan parça oldu. 'Maraşlı' dizisi hayranları 'Bu Sen Değilsin' parçasını Shazam'da aratarak parçayı Türkiye sıralamasında birinci, dünyada ise 188'inci sıraya taşıdı. Sagopa Kajmer, dinleyicilere teşekkür etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal