Sadakatsiz Dizisinin Selçuk'u Öldü mü?

Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz dün akşam heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin son sahnesi ile izleyicilerin yüreklerini ağza getirdi. İzleyiciler bölüm sonu en çok Sadakatsiz Selçuk öldü mü? Sadakatsiz Selçuk ölecek mi? Sorularını arattı.

21.01.2021-11:14 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-11:14) Sadakatsiz Dizisinin Selçuk'u Öldü mü?

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Sadakatsiz 20 Ocak Çarşamba günü 14. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin son sahnesinde Selçuk'un inşaattan düşmesi akıllarda soru işaretlerin oluşmasına sebep oldu. Sadakatsiz Selçuk öldü mü? Sadakatsiz dizisinin Selçuk'u ölecek mi? Tarık Emir Tekin Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? İşte haberin detayları...

SADAKATSİZ 14. BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Asya, Nil ile yeni bir plan için kolları sıvar. Nil, Selçuk ile barışmış gibi yapıp, ağzından Volkan hakkında bilgi almaya çalışır. Ancak Selçuk, Asya ve Nil'in yaptığı planı öğrenir ve Nil ile Asya'nın peşine düşer. Volkan, Selçuk'un Asya'ya zarar vermesinden korkar ve Asya ile Nil'i aramaya başlar. Bu kovalamaca hiç de iyi bir sonla bitmez. 

SADAKATSİZ SELÇUK ÖLDÜ MÜ?

Her Çarşamba Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dün akşam 14. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide Selçuk karakterine hayat veren Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz'in son bölümünde inşaattan düştü. İzleyiciler bu sahne sonrası Selçuk'un ölüp ölmeyeceğini diziden çıkıp çıkmayacağını merak etti. Sadakatsiz dizisinde Selçuk'u canlandıran Tarık Emir Tekin'in akıbeti henüz belli değil. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal