Sadakatsiz Dizisinin Derya'sı Hamile mi?

Kanal D'nin sevilen yapımı Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder'in hamile olup olmadığı sorusu ile gündeme geldi. Peki Sadakatsiz Derya hamile mi? Özge Özder geçekte hamile mi? Eşi kim?

21.01.2021-10:19 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-10:19) Sadakatsiz Dizisinin Derya'sı Hamile mi?

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz her hafta yayınlanan yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin oyuncusu Özge Özder'in gerçekte hamile olup olmadığı merak edilen konular arasına girdi. Sadakatsiz Derya hamile mi? Özge Özder gerçekte hamile mi? İşte o soruların cevabı...

SADAKATSİZ DERYA (ÖZGE ÖZDER) HAMİLE Mİ?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren Özge Özder, gerçek hayatta hamiledir. Çocuğunu kucağına almasına çok az zaman kalan Özge Özder, son günlerinde de dizide Sadakatsiz Derya karakterine hayat vermektedir. Özge Özder evlidir ve eşi Sinan Güleryüz'dür. 

Çift, bu yıl yayınlanan O Ses Türkiye 2021 yılbaşı programına çıkıp birlikte şarkı söylediler. Özge Özder, son dönemde sosyetede çok moda olan cinsiyet partisini bile arkadaşları arasında yaptı. Özder, önceki gün bir otelde davet ettiği yakın dostlarına, kızları olacağının haberini vermişti. Geçen yıl çocuk düşünmediklerini söyleyen Özder, 'Canımız ne zaman çekerse' şeklinde bir açıklama yapmıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal