Sadakatsiz Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Dizinin çekimlerin çoğunun Asya karakterinin çalıştığı hastanede geçmesi, izleyicilerin Sadakatsiz dizisinin hangi hastanede çekildiği sorusunu sormasına neden oldu. Peki Sadakatsiz hangi hastanede çekiliyor?

28.01.2021-09:02 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-09:02) Sadakatsiz Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor?

Başrollerinde; Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisi 15. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin çekildiği mekanlardan biri olan hastane izleyici tarafından merak konusu oldu. Sadakatsiz hangi hastanede çekiliyor? Sadakatsiz Asya ne doktoru? Sadakatsiz çekim yapıldığı hastane hangi semtte? işte haberin detayları...

SADAKATSİZ HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların heyecanı bol dizisi Sadakatsiz he hafta yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin ilk bölümlerinde set Tekirdağ Süleymanpaşa’da yapılan çekimlerle başlarken kısa süre sonra İstanbul’a dönecek olan ekibin hangi semte olacağı henüz açıklanmadı. Ancak ilk 4 bölümü Tekirdağ Süleymanpaşa’da Barlar Sokağı’nda yapılan çekimlerle devam edecek.

SADAKATSİZ ASYA NE DOKTORU?

Cansu Dere'nin Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı karakter olan Doktor Asya Arslan, iç hastalıkları alanında ihtisas yapmış bir doktordur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal