Sadakatsiz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz dün akşam 15. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bu bölümün ardından izleyiciler Sadakatsiz dizisinin 16. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki Sadakatsiz 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.01.2021-11:25 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-11:25) Sadakatsiz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde başarılı oyuncular Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son sahnesinde Ali, babası ile kalacağını annesine söyler. Bu sahne sonrası 16. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Sadakatsiz 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte haberin detayları...

SADAKATSİZ 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali, okuldaki arkadaşlarının eşyalarını alıp evde bir kutunun içine koymuştur. Bu kutuyu bulan Asya, eşyaları alıp okula götürür. Bu durum bütün sınıfa yayılır ve Ali, arkadaşlarının önünde rezil olur. Annesine aşırı sinirlenen Ali, babası ile gitmeye karar verir. Derin de bu durumdan istifade edip, Ali'nin kendileri ile kalmasını için ısrar eder. Ali, babası ile kalacak mı? Ali, annesini bırakıp babası ile kalacak mı? Bu durumda Asya, nasıl tepki verecek? 

SADAKATSİZ 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fenomen dizi Sadakatsiz 27 Ocak Çarşamba akşamı 15. bölümüyle ekranlara geldi. Sadakatsiz 16. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal