Reynmen Albüm ve Konser Müjdesini Verdi

Reynmen lakabını kullanan Yusuf Aktaş, Instagram hesabından paylaştığı videoda hayranlarına albüm ve konser müjdesinin verirken kendisini eleştiren ünlü isimlere sert göndermelerde bulundu.

10.08.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 10.08.2019-12:46)

Ünlü Youtuber Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, ilk şarkıcı Derdim Olsun ile müzik listelerini alt üst ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Büyük bir başarı elde eden Reynmen, ünlü şarkıcılar tarafından sahte izlenme yaptığı iddiaları ile gündeme gelmişti.

Derdim Olsun şarkısının yankıları sürerken Reynmen ikinci bombası Ela şarksını patlatarak yine dinlenme rekoru kırdı. Reynmen, sık sık ünlü isimlere göndermelerde bulundu.

Ünlü Youtuber Reynmen, geçtiğimiz gün Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaştığı video ile yeni tartışman fitilinin ateşledi.

'MÜZİK CAMİASINDAN ÖZÜR DİLİYORUM'

Reynmen, hayranlarına albüm ve konser müjdesini verirken kendisini eleştiren ünlü şarkıcılara alay dolu sözler sarf etti. Reynmen, 'Müzik camiasından özür dileyerek cümleye başlamak istedim. Albüm yapacağımın haberini sizlere vermek istedim.

'BİLET ALMASINLAR, BEN GÖNDERECEĞİM'

Konser de yapacağım. Buradan derdi olduğum, beni sevmeyen, çekemeyen, saygı duymamı beklediğiniz yılların sanatçısı ağabeylerime ve ablalarıma sesleniyorum; onlar bilet almasınlar, ben onlara göndereceğim.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal