Resul Dindar Kahroldu!

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Resul Dindar'ın motosiklet kazasında ağır yaralanan ve tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitiren annesi Meliha Dindar toprağa verildi.

29.03.2018-17:47 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-17:46) Resul Dindar Kahroldu!

53 yaşında hayata gözlerini yuman Resul Dindar'ın annesi Meliha Dindar'ın cenazesi Hopa'daki Cumhuriyet Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Çocukları Resul, Barış ve Ebru ile kazada yaralanan ve hastanedeki tedavisi tamamlanan eşi Osman Dindar taziyeleri kabul etti.

Meliha Dindar'ın cenazesine Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, sanatçılar Selçuk Balcı, Birol Toplaoğlu, Hülya Polat, Niyazi Koyuncu, Tanju Topal, Abolas Lermi, Volkan Arslan, Yüksel Baltacı, Gökhan Uzunali, Zeki Uçkan ve Erkan Ketenci ile çok sayıda Artvinli katıldı. İkindide kılınan namazın ardından Meliha Dindar'ın cenazesi, ilçedeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze sırasında Resul Dindar'ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal