Reha Muhtar Ve Deniz Uğur Çocuklarının Velayeti İçin Karşı Karşıya Geldi

Reha Muhtar'dan 2010 yılında ayrılan oyuncu Deniz Uğur, ikizleri Mina Deniz ve Poyraz Deniz'in velayetini alabilmek için dava açtı.

30.05.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-15:54) Reha Muhtar Ve Deniz Uğur Çocuklarının Velayeti İçin Karşı Karşıya Geldi

Reha Muhtar'dan 2010 yılında ayrılan oyuncu Deniz Uğur, ikizleri Mina Deniz ve Poyraz Deniz'in velayetini alabilmek için dava açtı.

Ünlü haber sunucusu Reha Muhtar ile 2010 yılında birlikteliğini sonlandıran ünlü oyuncu Deniz Uğur, ayrılırken çocuklarının velayetinin babalarında kalması için protokol imzalamıştı. Protokole göre çocukları Mina Deniz ve Poyraz Deniz'in velayeti 18 yaşına kadar babaları Reha Muhtar da kalacaktı.

Ayrıca protokolde anne Deniz Uğur'un çocuklarını istediği zaman Reha Muhtar'ın yalısında görebileceği hatta yalıda iki gün süreyle kalabileceği maddesine de yer verilmişti.

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Deniz Uğur bu protokole itiraz etmiş ve çocuklarının velayetinin kendisine verilmesini istemişti.



İstanbul Aile Mahkemesi'nde Deniz Uğur'un ikizlerini alabilmek için açtığı velayet davasına dün devam edildi. Duruşmaya Reha Muhtar ve Deniz Uğur avukatlarıyla birlikte katılırken mahkeme ikizleri dinlemeye karar verdi.

PEDAGOG EŞLİĞİNDE ÇOCUKLAR DİNLENDİ

Çocukların dinlenmesi için boşaltılan mahkeme salonunda pedagog eşliğinde hakime beyanda bulunan ikizlerin ''Hem annemizi hem babamızı seviyoruz'' dedikleri öğrenildi.

Mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Mahkeme salonundan çıkan Reha Muhtar'ın gozlerinin yaşlı oldugu görülürken Deniz Uğur ise, ''Reha bey ile aramızda düşmanlık yok. Çocuklarımızın iyi olması için uğraşıyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

KANDIRILDIĞINI İDDİA ETTİ

Deniz Uğur geçtiğimiz yıl bir açıklamasında, Reha Muhtar tarafından kandırıldığını ve bir imzayla çocuklarının velayetini babalarına vermeye ikna olduğunu dile getirmişti.

Uğur; ''Velayet yüzünden yaşadığımız tartışmalar sırasında 'Seni sokağa çıkamaz hale getiririm. Kimsenin yüzüne bakamayacak hale gelirsin'' gibi tehditlerine maruz kaldığını iddia etmişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal