Recep İvedik Nerede Çekildi?

28 Şubat 2001 tarihinde sinemalarda gösterime giren Recep İvedik serisinin ilk filmi, vizyon tarihinin 3. gününde Türkiye’de en çok izlenen filmler arasında ikinci sırada yerini almayı başarmıştır.

16.07.2020-17:35 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-17:33) Recep İvedik Nerede Çekildi?

Filmde Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı Recep İvedik karakteri, büyük ilgiyle izlenmiştir. Komik tavırları, konuşmaları ve doğal haliyle bu hayali karakter, Türkiye’de fenomen olmuştur.

Filmin yönetmenliğini, Şahan Gökbakar’ın kardeşi Togan Gökbakar üstlenmiş, senaryosunu ise Şahan Gökbakar, Ayşe German, Serkan Altuniğne ve Raif İnan kaleme almıştır. Bu ilk filmin ardından bir seri şeklinde devamı gelen Recep İvedik filmi, 6. bölümü ile 2019’da vizyona girmiştir.

Peki Recep İvedik filminin konusu ne? Recep İvedik nerede çekildi? Oyuncuları kimler?

Recep İvedik Filmi Konusu

Filmin başında, Antalyalı önemli bir iş adamı, yolda yürürken cüzdanını düşürür. Bunu gören Recep İvedik, cüzdanı alıp kaçmaya çalışan başka bir adamla mücadele ederken, cüzdanın sahibi durumu fark etmediğinden yoluna devam eder. Recep İvedik ise bunun üzerine, cüzdanı sahibine teslim etmek için Antalya’ya doğru yola koyulur. Recep İvedik filminin konusu, bu hikaye etrafında şekillenecektir.

Cüzdanın sahibi Antalya’da bir otele gitmiştir. Recep İvedik bu otele vardığında cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. Tam otelde ayrılacağı sırada, Muhsin bey ona, bu dürüst davranışından dolayı bir miktar para ile otelde bir hafta konaklama teklif eder. Recep başta bu teklifi reddeder. Fakat o anda, çocukluk aşkı Sibel’in otele giriş yaptığını görür ve kalmaya karar verir. Filmdeki tüm komik olaylar örgüsü buradan sonra başlar.

Sibel Recep’i görmüş ama hatırlamamıştır. Bu duruma çok içerleyen Recep, Sibel’e kendini hatırlatmak ve beğendirmek için elinden geleni yapacaktır.

Farklı üslubu ve tavırları ile oteli birbirine katan Recep’in hikayesi, izleyenleri kahkahalara boğmuş ve seyirciden tam not almıştır.

Recep İvedik Nerede Çekildi?

Recep İvedik serisinin ilk filminde, Recep’in yaşadığı mahallenin çekimleri İstanbul Güngören’de yapılmıştır. Otel sahneleri ise, Antalya Manavgat’taki Titreyengöl bölgesinde bulunan Nashira Resort & Spa otelinde çekilmiştir.

Recep İvedik Oyuncuları

- Şahan Gökbakar: Recep İvedik

- Togan Gökbakar: DJ

- Fatma Topbaş: Sibel

- Hakan Bilgin: Otel müdürü Erim

- Lemi Filozof: Otel çalışanı Fazıl

- Tuluğ Çizgen: Sibel’in Annesi

- Asiye Dinçsoy: Spa Görevlisi

- Vural Buldu: Otel Sahibi Muhsin Başaran

- Bunlar dışında filmd, Nedim Doğan, Zeynep Aydemir, Serkan Altuniğne, Ertunç Şenkay, Murat Volkan Cal, Gamze İnci, Hakan Akın, Kaan Önal, İsmail Hakkı, Ferhat Uçar gibi isimler de yer almaktadır.

Recep İvedik Yapım Ekibi

- Yönetmen: Togan Gökbakar

- Senaryo: Şahan Gökbakar, Ayşe German, Serkan Altuniğne ve Raif İnan

- Yapımcı. Faruk Aksoy ve Mehmet Soyarslan

- Genel Koordinatör: Senem Çuhan Erol

- Sanat Yönetmeni: Koray Fındıkçıoğlu

- Kurgu: Erkan Özekan

- Dağıtıcı : Özen Film

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal