Ramo Dizisinin Başrol Oyuncusu Murat Yıldırım İki Hayranının Yüzünü Güldürdü

Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, eşi İman Elbani ile paylaştığı bir fotoğrafındaki tişörtünü ve şapkasını beğendiğini söyleyen iki hayranına tişörtünü ve şapkasını kargo aracılığıyla gönderdi.

16.06.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-10:43) Ramo Dizisinin Başrol Oyuncusu Murat Yıldırım İki Hayranının Yüzünü Güldürdü
Başarılı oyuncu Murat Yıldırım, iki hayranının dileğini gerçekleştirdi. Yıldırım, iki hayranına tişörtünü ve şapkasını hediye etti.

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun başarılı oyuncusundan iki hayranına büyük jest geldi. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo'nun oyuncusu iki hayranının yüzünü güldürdü. Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım'ın geçtiğimiz haftalarda eşi İman Elbani ile paylaştığı bir fotoğrafındaki tişörtünü ve şapkasını iki hayranı çok beğendiğini söylemişti. Bunun üzerine Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda eşi İman Elbani ile paylaştığı bir fotoğrafındaki tişörtünü ve şapkasını beğendiğini söyleyen iki hayranına tişörtünü ve şapkasını kargo aracılığıyla gönderdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal