Ramo 30. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizilerinden biri olan Ramo dün akşam 29. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin bu bölümünü ardından Ramo 30. yeni bölüm fragmanı aratılmaya başlatıldı. Ramo 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.01.2021-09:29 - (Son Güncelleme: 23.01.2021-09:29) Ramo 30. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve İlker Aksum'un yer aldığı Ramo dün yayınlanan 29. bölümüyle ekranlara geldi. Ramo'nun hayranları dizinin yeni bölüm fragmanını dört gözle bekliyor. Peki Ramo 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte haberin detayları...

RAMO 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir'in ölümü İstanbul'daki tüm dengeleri alt üst eder. Mazhar, Ramo'ya yardım ettiği için patronlarının karşısında büyük bir bedel ödemek zorunda kalır. Nehir’in eline ise Sibel’i yok edecek bir belge geçer. Bu işte Baran da Nehir’e yardım ediyordur. Diğer yandan Ramo ve Sibel düğünlerini Adana’da yapmaya karar verirler. Aile İstanbul’dan ayrılmadan önce Ramo’nun yapması gereken son bir şey kalmıştır. Serdengeçtilerle harekete geçen Ramo’yu büyük bir sürpriz bekliyordur.

RAMO 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Ramo 22 Ocak Cuma akşamı yani dün akşam yayınlanan 29. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin heyecanlı bu bölümünün ardından izleyiciler 30. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmaya başladılar. Ramo 30 yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal