Pucca 7 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı!

Sosyal medyada Pucca lakabını kullanan Selen Pınar Işık, Instagram hesabından yaptığı videolu açıklama ile 7 yıl hapis cezası aldığını duyurdu. Pucca, gözyaşlarına hakim olamadı.

12.07.2019-11:56 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-12:10)

Yazar olan Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, bugün paylaştığı video ile takipçilerine şaşkınlık yarattı. Pucca, 7 yıl hapis cezası aldığını duyurdu.

Pucca, geçtiğimiz Ekim ayımda beyaz maddeye özendiricilik suçları ile gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı. Pucca, Escobar hakkında attığı tweet'e açıklık getirmişti.

Işık, 'Yüzlerce fakir uyuşturucudan evine ekmek götürüyor derken Narcos dizisinden bahsettim. Escobar'ın ölümüne atıf ve mübalağaydı. Uyuşturucu kullanma hakkın olsaydı hangisini seçerdin paylaşımım ise anlamsız ve moda olduğu için bir paylaşımdır' sözleri ile kendisini savunmuştu.

MAHKEMEDEN PUCCA HAKKINDA KARAR

Mahkeme Pucca lakaplı Selen Pınar Işık hakkında karar verdi. Davada sona gelinmesi üzerine Işık hakkında mahkeme, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasına alenen özendirme' suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Pucca, aldığı hapis cezasını gözyaşlarıyla paylaştığı video ile duyurdu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal