Programda İlginç İtiraf: 300 Defa Aldattım'

Beyaz TV'de ekrana gelen Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı 'Hayatta Her Şey Var' programında şaşırtıcı bir itiraf yaşandı.

23.11.2018-01:11 - (Son Güncelleme: 08.09.2021-17:44)

Beyaz TV'de ekrana gelen ve Nur Viral'in sunuculuğunu yapmış olduğu 'Hayatta Her Şey Var' isimli programda şaşırtıcı bir itiraf gündem konusu oldu. Canlı yayına telefon ile bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir adam karısını yaklaşık olarak 300 defa aldattığını açıkladı 16 yıllık evli olduğunu ve karısını da kına gecesinde bile aldattığını itiraf eden adam şu ifadeleri kullandı: 'Benimkisi çok farklı bir durum. Kendimle savaşıyorum adeta bu konuda. Bizim oralarda düğünler üç gün sürer. İstanbul'dan eşimle evlenmek için gittiğimde bile eşimi kına gecesinde aldatmıştım.' Adam aynı zaman içerisinde karısının kendisini hiç yakalamadığını ancak bir şekilde haberi olduğunu da ifadelerine ekledi. 

300 KERE ALDATTIM

Adam sözlerini şu şekilde sürdürdü; 'Eşimi neden aldattığımı bilmiyorum. Sizi de bu yüzden aradım. 300 kere aldatmışımdır. 15 gün önce bir hafta içinde 4 kere aldattım. Bu durumdan ben de mustaribim. Bazen kendimi muhasebeye çekiyorum. Bunun etik olmadığını da biliyorum.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal