Podyumda Poposunu Açan ve Olay Olan Şarkıcı Hatice Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Muammer Ketenci'nin defilesinde kalçasını açarak gündeme gelen Hatice, araştırılmaya başlandı. Peki, Hatice kimdir?

22.03.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-15:37) Podyumda Poposunu Açan ve Olay Olan Şarkıcı Hatice Kimdir?

Hatice, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettirirken geçtiğimiz günlerde podyumda kalçasını açarak bir anda sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi.

Hatice'nin olay hareketinin ardından yakın dostu Muammer Ketenci'yle de arası açıldı ve geçtiğimiz gün verdiği röportajda gözyaşlarına boğulmuştu.

HATİCE KİMDİR?

6 Aralık 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelen Hatice, düğünlerde şarkı söylerken İner misin Çıkar mısın? adlı yarışma ile hayatı değişti. Hatice, yarışmada birinci olduktan sonra müzik hayatına profesyonel olarak devam etme şansını elde etti.

ATV'de Çürük Elma programının sunuculuğunu yapan Hatice, daha sonra Eyüpsultan Musiki Cemiyeti'ne kayıt oldu. Nejat Yertut'tan ders alan Hatice aynı anda Arif Sağ Müzik Okulu'na da devam etti.

90'lı yıllarda Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt parçaları ile yıldızı parlayan Hatice, ilk eşi Güney Aydan'ı 2003 yılında kaybetti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal