Pınar Altuğ'un Kardeşi Kartal Altuğ'u Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Güzel oyuncu Pınar Altuğ'un kardeşi Kartal Altuğ, ilk kez görüntülendi.

04.10.2017-11:36 - (Son Güncelleme: 04.10.2017-11:30) Pınar Altuğ'un Kardeşi Kartal Altuğ'u Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizinde başrol oynayan güzel oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün kardeşi Kartal Altuğ ile alışveriş yaparken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Bir ayakkabı mağazasından çıkarken yurt dışında yaşayan erkek kardeşi Kartal Altuğ ile birlikte görüntülenen ünlü oyuncu Pınar Altuğ, "Bugün abla kardeş birlikte alışveriş yaptık" ifadelerinden sonra, kardeşi Kartal Altuğ'un yurt dışında yaşadığını da açıklayarak, o yüzden şimdiye kadar görmediğimizi de ifade etti.

İşte ünlü oyuncu Pınar Altuğ ve kardeşi Kartal Altuğ:

PINAR ALTUĞ KİMDİR?

Herkes tarafından sevilen başarılı oyuncu Pınar Altuğ, 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz lise yıllarında modellik hayatı ile tanışan Altuğ, 1994 yılında 'Miss Turkey' seçildikten sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı. Güzel oyuncu Pınar Altuğ, oyunculuk anlamındaki asıl çıkışını ATV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Çocuklar Duymasın' adlı sevilen dizide hayat verdiği 'Meltem' karakteri ile yaptı. Aynı zamanda sunuculuk da yapan oyuncu Altuğ, reklam projelerinde de boy göstermiştir. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, 2008 yılında Yağmur Atacan ile dünyaevine girdi. Çiftin, 'Su' adını verdikleri bir kız çocukları vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal