Pınar Altuğ'dan 'Kocanın Gençliğini Yedin' Yorumunu Yapan Takipçisine Olay Cevap

Çocuklar Duymasın dizisinin güzel oyuncusu Pınar Altuğ, sosyal medyadan eşi Yağmur Atacan hakkında yapılan yorumlar karşısında sessizliğini bozdu. Altuğ'un bir takipçisine verdiği yanıt sosyal medyayı salladı.

21.03.2019-10:57 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-10:54) Pınar Altuğ'dan 'Kocanın Gençliğini Yedin' Yorumunu Yapan Takipçisine Olay Cevap

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ, kızının babası Yağmur Atacan hakkında yapılan yorumlara yanıt verdi. Altuğ, eşi ile arasında olan yaş farkı nedeniyle yorum yapan takipçine tepki gösterdi.

Yağmur Atacan'dan 9 yaş büyük olan Pınar Altuğ, eşi ve kızıyla sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor. Pınar Altuğ, geçtiğimiz akşam yaptığı paylaşımda bir mutluluk reçetesi paylaştı.

'KOCAN BIRAKINCA BÖYLE OLABİLECEK MİSİN?'

Ünlü oyuncunun bir takipçisi 'Kocan bırakınca da böyle pozitif olabilecek misin acaba? Adamın gençliğini yedin' yorumunu yazınca olanlar oldu.

'KINA YOLLARIM'

Altuğ, gördüğü yorum karşısında küplere bindi ve yanıt olarak 'Bir gün bırakırsa kına yollarım isterseniz adresi şimdiden gönderin sonra eksik kalırsınız maazallah' dedi. Altuğ'un bu yanıtı sosyal medyayı salladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal