Pınar Altuğ'dan 'Eşinizin Yerinde Olsam Kendimi Köprüden Atardım' Yorumuna Sert Çıkış

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ, takipçileri tarafından eşiyle olan yaş farkı nedeniyle eleştiriliyor. Pınar Altuğ'dan kendisini eleştiren takipçisine ayar verdi.

09.04.2019-14:24 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-14:20) Pınar Altuğ'dan 'Eşinizin Yerinde Olsam Kendimi Köprüden Atardım' Yorumuna Sert Çıkış

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşıyor. Sık sık Pınar Altuğ'un eşinden büyük olduğu için yakışmadıklarını ifade eden takipçilerine Altuğ, cevap vermekten geri kalmıyor.

Çocuklar Duymasın dizisi ile izleyici karşısına çıkan Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde bir video paylaştı. Altuğ'un takipçisi 'Eşinizin yerinde olsam kendimi köprüden atardım' yorumunu görünce çileden çıktı.

'KENDİMİ KÖPRÜDEN ATARDIM'

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un bir takipçisi başarılı oyuncunun paylaştığı videonun altına 'Pınar hanım eşiniz Brad Pitt gibi adam ama siz sanki makyaj yapınca eşinizin yanında korku filminden kaçmış gibi görünüyorsunuz mazallah ya ben eşinizin yerinde olsam ve sizinle evli olsam ya intiharın eşiğine gelir ya da köprüden aşağıya atarım kendimi.' yorumunu yazdı.

PINAR ALTUĞ ÇİLEDEN ÇIKTI

Pınar Altuğ, aldığı olumsuz yorum karşısında çileden çıktı ve sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Altuğ, takipçisine 'Neyse ki değilsiniz şu durumda üzülmenize gerek yok değil mi?' cevabını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal